Nail Styling

Verzorging van: o.a. Acrylnagels, Gelnagels, Fiberglassnagels, eigen Nagelversteviging en Nagelbijtarrangementen. Uiteraard staan uw wensen centraal.

Acryl Nails Acryl is een poeder- en vloeistof toepassing. Deze combinatie wordt acryl genoemd en hard uit door de blootstelling aan de buitenlucht. De acrylpoeders worden in vele verschillende kleuren geleverd. Bijvoorbeeld wordt dit gebruikt bij het maken van een nagelverlenging, French Manicure of een Designnagel. Doordat de acryl een zeer sterke structuur heeft en daardoor steviger is wordt hiermee een schitterende dunne nagel gecreƫrd. De acryl is binnen 3 minuten hard en binnen 24 tot 48 uur geheel uitgehard.

Gel Nails Gel is een makkelijk aan te brengen toepassing, doordat het systeem niet gemengd hoeft te worden. Het materiaal wordt vanuit de verpakking in een keer op de nagel aangebracht. Op het moment dat de nagel met de aangebrachte gel onder de UV-lamp wordt geplaatst, hardt het product uit. Bij dit systeem wordt gebruik gemaakt van een UV-lamp, gedurende 2 minuten. Gel staat erom bekent dat het geurloos en vaak ook hypo-allergeen is.

Fiberglass Nails Fiberglass is een manier om nagels die dun zijn en breekbaar te voorzien van een speciaal laagje. Door gebruik van een Resin-lijm en stukjes Fiber wordt een extra dun laagje op de natuurlijke nagel gebouwd. Dit wordt daarna behandeld met een polijsttechniek.

Nagelbijtarrangement Door toepassing van een Acrylopbouw, wordt de nagel verlengd met een roze kleur acryl. Daarna wordt de French Manicure aangebracht. Van de klant wordt verwacht minimaal drie keer in de maand terug te komen. Hierna wordt verder gegaan met de Acrylopbouw.

Met medewerking van de klant, zodat de bijtreflex verminderd wordt kan er een mooi resultaat worden behaald. Om het resultaat te behouden is het aanbevolen om tussen de 2 a 3 weken na te behandelen.